• slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Poslední lednová středa brzy ráno. Za okny tma, zima, trochu sněží. Většina lidí se jen rozhlédne ospalým okem, rychle ho zavře a zachumlá se zpátky pod peřinu. Luxus, který si nemohou dopřát naši pekaři. Pátý ročník MaFInu je tady. Tous les chefs se dávají do práce, aby letošní pečení, i když v nové kuchyni, proběhlo jako obvykle.

Co a koho jsme letos na nejlepší recepty potřebovali?

2 porce skoro rychlosti světla, o kterou se postarali pekařští mistři Martin (7M) a Jan (6M)
několik koček, kterým se líbí ryvy a které donesl specialista na čokoládu Martin (4C)
špetku origami koření z orientu, správně namíchanou naší bylinkářkou Adélou Karolínou (8M)
4,29175·10207 myšlenek ve vesmíru, na přidání každé z nich dohlédl odborník na zdobení Václav Cedrik (8M), nutné dodat přesně
1 falešné zuby, kterými náš recept obohatil odborník na cukr Tomáš (6M)

a všechno efektivně zabalil Ivan (7M), který se spolu s Jovanou (8M) postaral také o to, aby letošní pečení bylo takové, na jaké jsme zvyklí. Trochu tradiční, trochu tajemné a vždy delikátní a chutné. Více o nás a našich receptech najdete přímo na stránkách MaFInu.